Αγκουέρο: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο νήμα"

από AllAboutARIS

Για το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ μεθαύριο και τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι ο Κουν Αγκουέρο.

Δηλώσεις την επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε ο Κουν Αγκουέρο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στο Etihad Stadium κόντρα στη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης. Ο Αργεντινός στράικερ έδειξε μεγάλο σεβασμό στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας: «Η Λίβερπουλ έχει αναπτυχθεί τα τελευταί χρόνια. Η πορεία της στο περσινό Champions League το αποδεικνύει και αυτή τη σεζόν στην Premier league αποδίδουν εξαιρετικά».

Από την άλλη, δήλωσε πίστη στις δυνατότητες της δικής του ομάδας: «πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι ο πιο αποτελεσματικός για να φτάσουμε στη νίκη». Για τη σημασία της αναμέτρησης τόνισε: «είναι σίγουρα σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων της βαθμολογίας έχουν μεγάλη επίδραση για την κατάληξη της σεζόν».

Τέλος, σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «είμαστε ακόμη στον Ιανουάριο. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ο τίτλος θα κριθεί στο νήμα».

Προτεινόμενα Άρθρα