Σόου Πογκμπά και… πάρτι Γιουνάιτεντ (vid)

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε! Η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση και με τον Πολ Πογκμπά να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2018 επικρατώντας με 4-1 της Μπόρνμουθ.

Ο Γάλλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και μετά τα δύο γκολ απέναντι στην Χάντερσφιλντ πέτυχε άλλα δύο σήμερα στην άνετη επικράτηση επί της Μπόρνμουθ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ με απίθανη ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πογκμπά που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, μάλιστα ο 25χρονος μετά από γλυκιά σέντρα του Ερέρα στο 33′ με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους «Κόκκινους Διαβόλους» και έφτασε τα τέσσερα τέρματα σε δύο αναμετρήσεις υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ ενώ ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του Γάλλου που πέτυχε δύο τέρματα σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Παρά τα δύο γκολ η Γιουνάιτεντ δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 45′ ο Ράσφορντ που ξεκίνησε… δαιμονισμένος στην αναμέτρηση, βρήκε το γκολ που έψαχνε με προβολή μετά από ασίστ του Μαρσιάλ. Ωστόσο η Μπόρνμουθ δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με δυνατή κεφαλιά του Άκε.

 
 
 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ έριξε στην αναμέτρηση τον Λουκάκου (70′) και μόλις δύο λεπτά μετά, από ασίστ του Πογκμπά – αν και έφυγε από προφανή θέση οφσάιντ – ο Βέλγος με πλασέ έγραψε το 4-1. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και πέμπτο τέρμα όμως, το σουτ του Πογκμπά (75′) βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπέγκοβιτς. 

Μάλιστα οι «Κόκκινοι Διάβολοι», έμειναν με 10 παίκτες στο 79′ αφού ο Μπαγί είδε κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ, με το 4-1 ωστόσο να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έτσι η Γιουνάιτεντ πλέον είναι στο -3 από την 5η θέση και την Άρσεναλ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2018.

Προτεινόμενα Άρθρα