Επαφές Παπαγεωργίου με Αρειανούς, για να βοηθηθεί η Κ.Α.Ε.

από AllAboutARIS

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, έχει ξεκινήσει από εχθές το βράδυ μία σειρά επαφών με ανθρώπους από την οικογένεια του Συλλόγου, προκειμένου να βρεθεί μία λύση που θα βοηθήσει το μπασκετικό τμήμα να βγει από το τέλμα.

Κρίσιμες ώρες περνάει η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Η νέα ήττα από τη Κύμη, που έφερε την ομάδα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει δημιουργήσει μία οριακή κατάσταση και χρειάζονται πλέον δραστικές λύσεις για ν’ αλλάξει αυτή.

Από εχθές το βράδυ, ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με ανθρώπους από την οικογένεια του Συλλόγου (μερικοί εξ’ αυτών πέρασαν παλαιότερα και από διοικητικά πόστα της Κ.Α.Ε.), προκειμένου να συνταχτούν στο πλευρό της Κ.Α.Ε. και όλοι μαζί να βρουν μία λύση που θα βοηθήσει την ομάδα να βγει από το τέλμα και ν’ αντιστρέψει την κατάσταση. Είναι ώρα για παναρειανή συστράτευση, είναι ώρα που όλοι πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, για να την βοηθήσουν να ξεκολλήσει από την λάσπη. 

Στο αυριανό Δ.Σ., που θα γίνει το πρωι, θα κατατεθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν το ban, πόσα ακριβώς χρήματα χρειάζονται για ν’ αρθεί και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει ν’ αποκτήσει και πάλι το δικαίωμα μεταγραφών, από την ελεύθερη αγορά.

Προτεινόμενα Άρθρα