Αντίδραση και… θυμός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μόλις δύο νίκες μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η νίκη κόντρα στην Κύμη το προσεχές Σάββατο, είναι μονόδρομος.

Η ήττα από τον Χολαργό, διατήρησε τον ΑΡΗ στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και αύξησε τις εντός έδρας απώλειες, στις πέντε. Η συγκεκριμένη ήττα, έκανε ακόμη πιο έντονο τον προβληματισμό, συνθήκη που πρέπει να προκαλέσει τον μπασκετικό… θυμό των παικτών του Γιάννη Καστρίτη. Στο πρώτο ημίχρονο, με σωστό και στοχευμένο μπάσκετ, ο ΑΡΗΣ απέκτησε με άνεση διψήφια διαφορά σκορ (έφτασε και στο +17). Το πώς και γιατί γύρισε αυτό το ματς και χάθηκε η νίκη, είναι κάτι που μπορεί να ερμηνεύσει μόνο ο κόουτς και οι αθλητές του και αυτή η εξέλιξη, πρέπει να τους “θυμώσει”.

Αρχής γενομένης από το ματς με την Κύμη, ο ΑΡΗΣ πρέπει να βγάλει αντίδραση, πρέπει να βγάλει θυμό στο παρκέ, ν’ αποδείξει την ανωτερότητά του και να πάρει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να δει με περισσότερη ηρεμία την συνέχεια. Με τον ίδιο τρόπο, οφείλει να προσεγγίσει και τα ματς που ακολουθούν και είναι στα μέτρα του.

Προτεινόμενα Άρθρα