Μετόπισθεν χωρίς σταθερότητα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικά και αρνητικά για τον ΑΡΗ. Και στη δεύτερη κατηγορία είναι που εντοπίζονται τα περισσότερα στοιχεία.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να διοορθώσουν αρκετά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οπως για παράδειγμα τη σταθερότητα που… δεν υπάρχει στην ενδεκάδα. 

Από τις πρώτες αγωνιστικές ο Ερέρα αδυνατούσε να βρει ένα σταθερό σχήμα, όπως το ίδιο ισχύει και με τον Παντελίδη. Για έναν ΑΡΗ που κάθε αγωνιστική έχει και μία αλλαγή. Με την άμυνα να βρίσκεται στο επίκεντρο. 

Από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική, σχεδόν κάθε φορά υπάρχει τουλάχιστον μία αλλαγή στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Υπάρχει βέβαια και το άλλο άκρο αφού έχουν γίνει ακόμα και τέσσερις, όταν ο Ερέρα άλλαζε όλη την άμυνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά το 4-0 του ΟΑΚΑ.

Ο μόνος που έχει μία εγγυημένη θέση είναι ο Βέλεθ και ακολουθεί ο Δεληζήσης ο οποίος έχει βρεθεί και αυτός βέβαια κάποιες φορές στον πάγκο. Οι περισσότερες αλλαγές έχουν σημειωθεί στα μπακ, χωρίς να είναι τυχαίο ότι ο ΑΡΗΣ “ψάχνεται” για τις συγκεκριμένες θέσεις εν όψει Γενάρη.

Προτεινόμενα Άρθρα