Το χαμένο πλάνο που θα άξιζε εκατομμύρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς που ο Τζόρνταν έχει χαρακτηρίσει ως το καλύτερο της ζωής του…

Hταν σα να βάζεις μαζί τον Έλβις με τους Beatles στη σκηνή”, παρομοίασε ο προπονητής Τσακ Ντέιλι. “Κοιτούσα δεξιά και ήταν ο Τζόρνταν. Κοιτούσα αριστερά και ήταν ο Μπάρκλεϊ ή ο Λάρι Μπερντ. Δεν ήξερα σε ποιον να δώσω την μπάλα!”, υπερθεμάτισε ο Μάτζικ Τζόνσον. Το τρολάρισμα ήταν σχεδόν καθολικό όταν ο Κόμπε Μπράιαντ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η δική του Dream Team, του 2012, θα νικούσε την original του 1992, διότι “αρκετά από τα μέλη της ήταν στη δύση της καριέρας του, ενώ εμείς πολύ πιο νέοι, διψασμένοι και στην ακμή του ανταγωνισμού”.

Ο Μπάρκλεϊ, με τη γνωστή αθυροστομία του, δεν χάρισε κάστανο: “Ξέσπασα σε γέλια όταν το άκουσα”, είπε, υποστηρίζοντας ότι η παρέα του Μπράιαντ θα έχανε με διψήφια διαφορά.

“Η σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες δεν ήταν το πιο έξυπνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ο Κόμπε. Εκείνοι έμαθαν από μας, όχι εμείς από αυτούς”, σχολίασε ο Τζόρνταν, ενώ ο Λάρι Μπερντ το έριξε στην πλάκα. “Πιθανόν να χάναμε. Δεν έχω παίξει εδώ και 20 χρόνια μπάσκετ και όλοι είμαστε τώρα γέροι!”

Προτεινόμενα Άρθρα