Λύσεις (αδιάφορων) συμβολαίων και ενίσχυση

από AllAboutARIS

Η χθεσινή ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη και η πολύ κακή εικόνα της ομάδας, σηματοδοτεί εξελίξεις.

Ο Θοδωρος Καρυπίδης, συναντήθηκε εχθές το βράδυ μαζί με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον Σάββα Παντελίδη και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, αλλά και σε μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα την βοηθήσουν να βελτιώσει την απόδοσή της.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτες οι οποίοι δείχνουν αδιαφορία ή δεν έχουν σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων, αναμένεται ν’ αποτελέσουν παρελθόν. Η διοίκηση έχει αποφασίσει ποιοι είναι αυτοί που θ’ αποχωρήσουν και θα τους ενημερώσει προσεχώς, προκειμένου να ξεκινήσει και η διαδικασία λύσης των συμβολαίων.

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το “οκ” σε Διαμαντόπουλο και Παντελίδη, προκειμένου να τρέξουν το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. Η διοίκηση, οφείλει να κάνει τις κατάλληλες προσθήκες, προκειμένου ν’ αλλάξει η τραγική εικόνα που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι “κίτρινοι”. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΡΗ, είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος γιατί βλέπει αυτή την εικόνα από τους ποδοσφαιριστές ενώ από την Π.Α.Ε. σημειώνουν ξεκάθαρα ότι, όλοι είναι πληρωμένοι στο έπακρο.

Προτεινόμενα Άρθρα