Ωρα πρόκρισης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο τα αποτελέσματα που βολεύουν τους "κιτρινόμαυρους"

Το σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη μπορεί να περιμένει για τον ΑΡΗ. Και ο λόγος είναι ότι σήμερα υπάρχει Κύπελλο με ένα παιχνίδι πρόκρισης.

Η ομάδα του Σαββα Παντελίδη φιλοξενείται από τον Εργοτέλη στις 17:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, COSMOTE SPORT 2) για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Ενα ματς ο νικητής του οποίου θα περάσει στην επόμενη φάση. 

Οι “κιτρινόμαυροι” βολεύονται και με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά πρώτος στόχος είναι η νίκη, όπως δείχνει και η παρουσία αρκετών βασικών παικτών στην αποστολή που ταξίδεψε χθες στο Ηράκλειο. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης.

Ο Παντελίδης δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, έχοντας ως σκέψη την παρουσία των Μάβραϊ-Τζανακάκη στην άμυνα αντί των Βέλεθ και Κωνσταντινίδη. Στη μεσαία γραμμή είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Μπάσα έχοντας δίπλα του τον Σιώπη. Αλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει και στην επίθεση με την παρουσία του Μαρτίνες, πιθανότατα αντί του Ντιγκινί. Κάτι που εφόσον γίνει σημαίνει ότι θα διατηρηθούν Γκάμα, Γκαρσία και Γιουνές. 

Ο Εργοτέλης διανύει και αυτός τη δική του αγωνιστική κρίση, αγνοώντας τη νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Γα αυτό και βέπει το σημερινό ματς ως μία ευκαιρία να τονώσει την ψυχολογία του, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΑΡΗΣ.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με τις επιλογές του να είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Βουτσάς, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζιδήμπας, Κατσούρι, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Κουατένγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα