"Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Ραμπιό!"

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Parisien, o Ανριέν Ραμπιό ανακοίνωσε στην διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ότι τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα!

H επίμονη άρνηση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο λήγει το καλοκαίρι είχε τελική αιτία και μάλιστα σοβαρή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Parisien που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές στο περιβάλλον του συλλόγου, ο Γάλλος μέσος τα έχει βρει σε όλα για συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη άμεσα ή το προσεχές καλοκαίρι!

Η συμφωνία με τον Ραμπιό μπορεί να θεωρηθεί προσωπική επιτυχία του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος τρέχει εδώ και καιρό το σχέδιο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ανακοινώνει επίσημα ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιηθεί άλλο την φετινή σεζόν, από την στιγμή που αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Προς το παρόν η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει επίσημη κρούση, ώστε να αποκτήσει άμεσα τον διεθνή Γάλλο μέσο με κανονική μεταγραφή, ωστόσο εφόσον έχει ήδη την συμφωνία μαζί του για το καλοκαίρι, μπορεί να διαπραγματευτεί πια με τους πιο ευνοϊκούς όρους για αυτήν!

Προτεινόμενα Άρθρα