Από τον ΑΡΗ εξαρτάται

από AllAboutARIS

Η ήττα της Ξάνθης από τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έριξε τον ΑΡΗ από την 7η θέση της βαθμολογίας, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι “κίτρινοι” και ν’ ανακάμψουν, προκειμένου ν’ αναρριχηθούν και πάλι στη πρώτη πεντάδα.

Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και Ξάνθη (προσεχής αντίπαλος στο πρωτάθλημα), είναι το γκρουπ των βασικών αντιπάλων που έχει ο ΑΡΗΣ, στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη της επόμενη σεζόν (αυτή την στιγμή, την συγκεκριμένη θέση την έχει ο Παναιτωλικός, που έφτασε τους 21 βαθμούς).

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν πήρε το “τρίποντο” εχθές κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά η σημερινή ήττα της Ξάνθης από τον Απόλλωνα Σμύρνης, διατηρεί τον ΑΡΗ στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αυτή την συνθήκη, οφείλουν οι “κίτρινοι” να εκμεταλλευτούν, προκειμένου ν’ ανέβουν και πάλι στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Εξαρτάται αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές του Παντελίδη το πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση, καθώς αν ο ΑΡΗΣ παρουσιαστεί σοβαρός και απόλυτα συγκεντρωμένος στην συνέχεια, έχει την δυναμική ούτως ώστε να βάλει από κάτω τους αντιπάλους του, στην βαθμολογία.

Προτεινόμενα Άρθρα