Η ποιότητα και το… έλλειμμα των άκρων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γενάρης πλησιάζει και η μεταγραφική κουβέντα… φουντώνει για τα καλά σιγά-σιγά. Σε όλες τις ομάδες φυσικά, αλλά και στον ΑΡΗ.

Η ομάδα θα κάνει τη δική της προσπάθεια για να ενισχυθεί με συγκεκριμένες κινήσεις, παράλληλα φυσικά με την0″ αποσυμφόρηση” του έμψυχου δυναμικού της. 

Το ρόστερ διαθέτει έναν μεγάλο αρκετό ποδοσφαιριστών που δημιουργεί πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ολες πλην αυτές των ακραίων επιθετικών. 

Με εξαίρεση τους ποιοτικούς και ενδεκαδάτους Γκάμα και Γκαρσία, δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές “καθαρών” εξτρέμ -ο Βίτορ φαίνεται να μην υπολογίζεται τουλάχιστον για την ώρα- που μπορούν να δώσουν αυτά που απαιτεί η θέση. Υπάρχει βέβαια ο Ντιγκινί αλλά χρησιμοποιείται επί το πλειίστον στον άξονα, όπως και ο Μαρτίνες που αγωνίζεται επίσης στην ίδια θέση και υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει στα πλάγια. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι Γκάμα και Γκαρσία είναι αυτοί που μαζί με τον Κουέστα συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα των παικτών που έχουν ξεπεράσει τα 1000 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Εχουν επωμιστεί το βάρος των επιθετικών άκρων, με τις καλές στιγμές και τις κακές στιγμές τους. Οπως το ντεφορμάρισμα του Αργεντινού δηλαδή στα τελευταία παιχνίδια. 

Προτεινόμενα Άρθρα