Δυναμικό παρών στο ραντεβού για την τέταρτη αιμοδοσία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Kοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να στηρίξουν και να προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας"

Με σημαντική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/12) στο «Nick Galis Hall» η Tέταρτη Αιμοδοσία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας. Η σημερινή εκδήλωση ήταν μια ακόμη απόδειξη πως η προσφορά του ΑΡΗ, ως συλλόγου και ως ενός ζωντανού «κυττάρου» της κοινωνίας μας, δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά επεκτείνεται κι εκτός αυτού, περιλαμβάνοντας κοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να στηρίξουν και να προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Παρόντες στην Αιμοδοσία που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά ήταν: ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, o General Manager, Θωμάς Ντούλης, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του, Σάββας Καμπερίδης και Βαγγέλης Σπυρίδης, ο Team Manager, Αλέξανδρος Αναστασιάδης και αντιπροσωπεία της ομάδας μας, που αποτελούταν από τους Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Boris Dallo, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη και Στράτο Βουλγαρόπουλο. Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας μας μάλιστα έδωσαν αίμα, συμμετέχοντας ενεργά στην Αιμοδοσία και προφέροντας στην Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργήσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα (02/12) στο «Nick Galis Hall» βρέθηκε Εθελοντική ομάδα, από την οποία πέρασαν σχεδόν όλοι οι Αιμοδότες κι έγιναν Εθελοντές υποψήφιοι δότες μυελού των οστών.

Προτεινόμενα Άρθρα