Ανησυχία ημίχρονο, περίπατος τελικό για την Μίλαν

από Γιώργος Γκάτος

Τον αγωνιστικό χάρο με τα μάτια της είδε- για 50, τουλάχιστον, λεπτά- η Μίλαν στο "Σαν Σίρο" απέναντι στη μαχητικότατη Ντουντελάνζ: οι "Ροσονέρι" ήθελαν… απελπισμένα τη νίκη προκειμένου να έρθουν στο "Καραϊσκάκης" με τα λευκά στην σκακιέρα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa.

Μπορεί, ωστόσο, τα πράγματα να ξεκίνησαν ιδεατά για τους γηπεδούχους με τον Κουτρόνε ν’ ανοίγει το σκορ στο 21΄ και να φτάνει τα 7 εντός έδρας γκολ στη διοργάνωση, όμως από κείνο το σημείο και μετά η ομάδα από το Λουξεμβούργο απάντησε με δύο παντελώς απροσδόκητες «πιστολιές»: 1-1 ο Στολτζ στο 39΄ και 1-2 από τον Τουρπέλ στο 49΄!

Πάνω, ωστόσο, που οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιστεύουν στο θαύμα, έπεσε ο αγωνιστικός ουρανός στο κεφάλι τους: 2-2 με αυτογκόλ του Στέλβιο στο 66΄, 3-2 ο Τσαλχάνογλου στο 70΄, 4-2 με νέο αυτογκόλ ο Σνελ στο 78΄ και κερασάκι στην τούρτα ο Μπορίνι στο 81΄ για το τελικό 5-2.

Κάπως έτσι, έστω και μετά από μίνι- περιπέτεια, η Μίλαν πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και, πια, την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό της κάνει ακόμα και η ήττα με 1 γκολ διαφορά.

Προτεινόμενα Άρθρα