Δοκάρι και… έξω, στο FB (pics)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό “διπλό” στην έδρα του Ο.Φ.Η., με 2-1, δίνοντας συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Ηρακλειωτών, στον επίσημο λογαριασμό της Π.Α.Ε. στο facebook, αρκετοί φίλαθλοι του ΑΡΗ σχολίασαν αρνητικά την εικόνα της ομάδας, ανέδειξαν τις παθογένειές της, έσπευσαν να κρίνουν τον προπονητή. Αυτή η γκρίνια και η μίρλα, στην ισοφάριση του Γιουνές ισορρόπησε και στο 2-1 του Τυνήσιου, έγινε χαρά και συγγνώμη.

Είναι απόλυτα λογικό όταν βλέπεις την ομάδα σου να χάνει, να στεναχωριέσαι, να εκνευρίζεσαι, να σου φταίνε όλα. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει κανείς να λαμβάνει υπ’ όψιν του και την προσπάθεια που καταθέτει η ομάδα. Στην χθεσινή αναμέτρηση, ο ΑΡΗΣ μέχρι να σκοράρει, είχε 12 τελικές προσπάθειες και 2 οριζόντια δοκάρια, με την τύχη να του γυρνάει σε πολλές περιπτώσεις την πλάτη. Είναι λοιπόν θέμα νοοτροπίας και καλό θα είναι να μην αφορίζουμε στο δοκάρι και… έξω. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη διαρκείας, έτσι όπως μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει να την στηρίζει και να της δίνει δύναμη. 

Όποιος φοράει την φανέλα του ΑΡΗ, φυσικά κα θα κρίνεται και φυσικά θα λογοδοτεί σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, διότι το βάρος αυτής της φανέλας και οι ευθύνες, είναι τεράστιες. Είναι άλλο πράγμα όμως ν’ αφορίζουμε και ν’ απαξιώνουμε μία προσπάθεια κι άλλο ν’ ασκούμε κριτική καλοπροαίρετα, η οποία θα βοηθήσει την συνολική ομαδική προσπάθεια

Προτεινόμενα Άρθρα