"Καθάρισα" Κριστιάνο και Μάντζουκιτς (vid)

από AllAboutARIS

Με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μάντζουκιτς να βρίσκουν γι’ ακόμα μία φορά δίχτυα φέτος η Γιουβέντους «καθάρισε» και την ΣΠΑΛ (2-0) και συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο προς την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αν ο Μάρκος Σεφερλής καλείτο να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι της Γιουβέντους, θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυριστεί πως η Μεγάλη Κυρία άρχισε την αντίπαλό της στις… ΣΠΑΛιάρες- και, εδώ που τα λέμε, δε θα είχε και πολύ άδικο.

Βλέπετε, η ομάδα του Αλέγκρι κάνει παρατεταμένη πλάκα στον ανταγωνισμό- ειδικά από την στιγμή που προσέθεσε στο δυναμικό της τον διαστημικό Κριστιάνο Ρονάλντο: ο Πορτογάλος έγραψε γι’ ακόμα μια φορά ιστορία σήμερα κόντρα στην- αγωνιστικά φτωχή μεν, τίμια δε- ΣΠΑΛ, ανοίγοντας, με τρομερό τελείωμα, το σκορ στο 29΄.

Την ποδοσφαιρική μπουγάδα καθάρισε στο 60΄ ο Μάντζουκιτς, ο οποίος «έγραψε» πανεύκολα το 2-0 στο 60΄ και έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων περί ανατροπής.

Με μπροστάρηδες, λοιπόν, και πάλι Κριστιάνο (9 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής) και Μάντζουκιτς (6 γκολ και 2 ασίστ) η Γιούβε πηγαίνει από νίκη σε νίκη, χωρίς, ωστόσο, να έχει εξασφαλίσει ακόμα το πρωτάθλημα.
Α-ΧΑ, ΚΑΛΟ, Ε;

Προτεινόμενα Άρθρα