Μπήκε και η Τσέλσι στο "κυνήγι" του Σκρίνιαρ

από Γιώργος Γκάτος

Στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι ενόψει Ιανουαρίου έχει μπει ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ.

Οι “μπλε” του Λονδίνου, όμως, δεν “τρέχουν” μόνοι τους στην κούρσα για την απόκτηση του 23χρονου Σλοβάκου αμυντικού, με αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να φέρει τον Σκρίνιαρ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, αφού δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση μερικών εκ των κεντρικών αμυντικών του, ενώ παράλληλα η ηλικία του Νταβίντ Λουίζ (32) και του παραγκωνισμένου Γκάρι Κέιχιλ (33), τον αναγκάζουν να κοιτάξει το μέλλον.

Η Ίντερ, σύμφωνα με την “Sun”, δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Σκρίνιαρ με οποιοδήποτε ποσό μικρότερο των 79 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που οποιαδήποτε ομάδα αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, θα πρέπει να “χρυσοπληρώσει” την τωρινή του ομάδα και να τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω μόνο από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος κόστισε στη Λίβερπουλ τον περασμένο Γενάρη 85 εκατ. ευρώ.

Ο Σκρίνιαρ εντάχθηκε στην Ίντερ τον Ιούλιο του 2017, με τους “νερατζούρι” να καταβάλλουν στη Σαμπντόρια 34 εκατ. ευρώ, ενώ με τη φανέλα της έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 54 εμφανίσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα