"Μας έκανε καλό η διακοπή, για να μάθουμε τον νέο προπονητή"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό"

Η διακοπή βοήθησε τον ΑΡΗ σε συνδυασμό με την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας και τον ερχομό του Σάββα Παντελίδη, σύμφωνα με τον Μπάμπη Παυλίδη.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις στη Δημόσια τηλεόραση για το τελευταίο διάστημα της ομάδας, με αφορμή και την έλευση του 53χρονου τεχνικού.

“Έχουμε νέο προπονητή. H διοίκηση ήθελε να δώσει ένα ηλεκτροσόκ. Η διακοπή, μας έκανε καλό για να μάθουμε τι θέλει ο νέος μας προπονητής. Όσο χρόνο και να είχαμε, είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας 100%. Θα αντεπεξέλθουμε γρήγορα στις υποχρεώσεις μας”, είπε ο Παυλίδης για τη διακοπή και την αλλαγή του προπονητή, ώστε να τοποθετηθεί εν συνεχεία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ

“Είναι μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται βαθμούς. Εμείς είμαστε ΑΡΗΣ. Οπου και να παίζουμε θα πρέπει να κερδίζουμε. Θα μας κάνει καλό ένα νικηφόρο σερί, γιατί προερχόμαστε από τέσσερα άσχημα αποτελέσματα.Η νίκη στη Ριζούπολη μας ανέβασε ψυχολογικά. Με ηρεμία και συγκέντρωση θα πάμε στο επόμενο ματς”.

Προτεινόμενα Άρθρα