Το 2017 η Μίλαν είχε κινηθεί για τον Κριστιάνο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τη συνάντηση που είχε πέρυσι η Μίλαν με τον Ζόρζε Μέντες με θέμα την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε

Στη Γιουβέντους κατέληξε το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως έναν χρόνο νωρίτερα η Μίλαν είχε προσπαθήσει να τον κάνει δικό της. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο πρώην γενικός διευθυντής των «ροσονέρι», Μάρκο Φασόνε, στην ιταλική «Il Sole 24 Οre ». Μάλιστα τόνισε, ότι ο πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν, Γιονγκονγκ Λι, ήθελε πολύ τον Πορτογάλο κι υπήρξε συνάντηση με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Αναλυτικά ο Φασόνε σημείωσε: «είναι αλήθεια, ο Γιονγκονγκ Λι ήθελε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μίλαν. Ο κύριος Λι ήθελε τον Κριστιάνο στην ομάδα, γιατί πίστευε πως αυτό θα είχε τεράστια απήχηση στην κινέζικη αγορά. Ο παίκτης ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον Ιούλιο του 2017 συναντηθήκαμε με τον ατζέντη του, Μέντες, για να συζητήσουμε τη διαθεσιμότητά του και τις οικονομικές του απαιτήσεις. Τότε ήταν που έπεισα τον Λι να ξεχάσει αυτό το όνειρο. Ο Ρονάλντο ήταν υπερβολικά ακριβός».

Προτεινόμενα Άρθρα