Όταν Πέισερς και Πίστονς… έπαιξαν το ξύλο της ζωής τους! (vid)

από AllAboutARIS

Σαν σήμερα, 14 χρόνια πριν, οι Πίστονς αντιμετώπιζαν τους Πέισερς και το ματς έμεινε στην ιστορία, αφού το… ξύλο που παίχτηκε ανάμεσα σε παίκτες και οπαδούς δεν είχε προηγούμενο!

Eίναι το απόλυτο έπος όσον αφορά τις σπουδαιότερες «κλωτσοπατινάδες» στην ιστορία του ΝΒΑ.

Σαν σήμερα, στις 19 Νοεμβρίου του 2004, οι Πίστονς αντιμετώπιζαν τους Πέισερς και οι φίλαθλοι που πήγαν στο Palace of Auburn Hills αν΄τι να δουν μπάσκετ έιδαν.. πυγμαχία, ενώ μερικοί από αυτούς συμμετείχαν στο… ξύλο.

Το παρκέ του γηπέδου μετατράπηκε σε ρινγκ και τον ρόλο των… πυγμάχων αρχικά τον έπαιξαν οι Ρον Αρτέστ και Μπεν Ουάλας.

Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο λεπτό, όταν ο «Βig Ben» έριξε γροθιά και με τα δύο χέρια στο πρόσωπο του Αρτέστ. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, όμως εκτονώθηκε γρήγορα, αφού ο Αρτέστ ξάπλωσε στον πάγκο τη γραμματείας για να ηρεμήσει. Σε λίγα δευτερόλεπτα όμως ενας απερίσκεπτος οπαδός του πέταξε ένα κουτάκι αναψυκτικό στο κεφάλι, κάτι που δεν κάνεις ποτέ όταν απέναντι σου είναι ο συγκεκριμένος σκληρός κύριος.
Ο Ρον να σηκώθηκε και ξεκίνησε να γρονθοκοπεί αυτόν και όποιον έβρισκε μπροστά του. Στο ξύλο μπήκε και ο Τζάκσον και έγινε ένας μικρός χαμός. Οι παίκτες της Ιντιάνα πλακωνόντουσαν με τους οπαδούς των Πίστονς σε μια… κλωτσοπατινάδα που άφησε εποχή.

Μάλιστα όταν οι παίκτες των Πέισερς οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, ο κόσμος του Ντιτρόιτ τους έλουζε με… αναψυκτικά. Φυσικά το ματς δεν τελείωσε ποτέ και οι πρωταγωνιστές της… σύρραξης τιμωρήθηκαν με βαριές καμπάνες. H μάχη αυτή έγινε γνωστή ώς «Μalice in The Palace».

Στον Αρτέστ επιβλήθηκε ποινή 86 αγωνιστικών, ενώ άλλοι 9 παίκτες τιμωρήθηκαν για τη συμμετοχή τους στον καυγά.

Προτεινόμενα Άρθρα