Νίκη για Σουηδία μέσα στην Τουρκία

από AllAboutARIS

Η Σουηδία πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην Τουρκία και θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στον «τελικό» της πρώτης θέσης. Πεντάρα το Κόσοβο, που παραμένει στην κορυφή.

Η Τουρκία υποδέχθηκε την Σουηδία για τον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μεγάλη νίκη με 1-0, που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο εντός έδρας ματς με την Ρωσία που ακολουθεί.

Ο Γκράνκβιστ ήταν ο χρυσός σκόρερ για τους Σουηδούς με πέναλτι στο 71’ και με προίκα το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Ρωσία, η ομάδα του Άντερσον θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και θα προβιβαστεί στην πρώτη καρηγορία αν κερδίσει τους Ρώσους στο φινάλε.

 
Πεντάρα το Κόσοβο
Για τον τρίτο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν πήραν σημαντικές νίκης και θα δώσουν τον «τελικό» στο μεταξύ τους ματς που ακολουθεί στην Πρίστινα, με τους Κοσοβάρους να βρίσκονται δύο βαθμούς μπροστά και να παίζουν για δύο αποτελέσματα.

 

Το Κόσοβο, λοιπόν, διέλυσε με 5-0 την Μάλτα εκτός έδρας και έδειξε τα… δόντια του. Ο Μουρίκι άνοιξε το σκορ στο 15’, ενώ το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου στο τέλος, με τον Κόλολι να κάνει το 0-2 στο 70’, τον Αβντιγιάι το 0-3 στο 78’ και το 0-4 στο 80’, πριν ο Ράσιτσα κάνει το τελικό 0-5 στο 86’.

Το Αζερμπαϊτζάν επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας των Ν. Φερόε και θα ψάξει μόνο τη νίκη με το Κόσοβο στο φινάλε, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση. Τα πάντα είχαν τελειώσει από νωρίς στο Μπακού, με τον Ναζάροβ να κάνει το 1-0 στο 18’ και τον Μαντάτοβ στο 28’ το τελικό με 2-0.

Προτεινόμενα Άρθρα