Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε

από Γιώργος Γκάτος

Υπέρ αυτής της απόφασης ψήφισαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου

Το αντίστοιχο αίτημα του ΑΡΗ για μετάθεση του αγώνα κατά μια ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ χωρίς να δοθεί περαιτέρω συνέχεια. Εκεί υπήρχαν σημαντικοί λόγοι γιατί ο ΑΡΗΣ προερχόταν από ένα πολύωρο ταξίδι και αρκετές μέρες εκτός Θεσσαλονίκης. Σε αντίθεση με την περίπτωση του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, όπου αφού ο ΕΣΑΚΕ συνάντησε την άρνηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, παρέπεμψε την υπόθεση στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Το σκάνδαλο με τις ευλογίες του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος που συνεδρίασε σήμερα (15/11), όπως επιθυμούσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση του αγώνα με τον ΑΡΗ από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου για τη Κυριακή 25 του μήνα. Εκτός από τον ΑΡΗ, κατά της αλλαγής ημέρας του παιχνιδιού ή της μετάθεσης του κατά μία ώρα νωρίτερα (την ίδια μέρα) ψήφισαν οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ Προμηθέας. Τη μετάθεση της αναμέτρησης ψήφισαν οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ρεθύμνου.

Για μία ακόμη φορά ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζεται άνισα από τα θεσμικά όργανα, τα οποία για μία ακόμη φορά, μεροληπτούν, απροκάλυπτα.

Προτεινόμενα Άρθρα