"Ποιος δεν θα χαιρόταν, αν ενδιαφερόταν η Ρεάλ;"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Νιώθω άνεση και τα πάω αρκετά καλά με τον προπονητή"

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην είναι τα καλύτερα για τη Μίλαν, όμως ο Σούσο διανύοντας την τρίτη του σεζόν στην ομάδα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων κορυφαίων ομάδων. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός διάγει μια εξαιρετική σεζόν, αφού σε συνολικά 15 παιχνίδια έχει σημείωσε 5 γκολ και 8 ασίστ. Έτσι, τα ισπανικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τελευταία τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ερωτώμενος σχετικά στο Radio Marca ο Σούσο δήλωσε: «όταν οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο ενδιαφέρονται για εσένα, είναι φυσιολογικό να είσαι περήφανος ότι τα πας καλά. Ποιος δεν θα ήταν χαρούμενος εάν ενδιαφερόταν η Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον; Να κάνεις το άλμα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο είναι πάντα κάτι ευχάριστο. Το να παίζω στη χώρα μου είναι πάντα όμορφο, όμως τώρα είμαι σε μια χώρα, της οποίας η κουλτούρα είναι πολύ παρεμφερής με την ισπανική. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Παράλληλα, σημείωσε για τη Μίλαν και τον Τζενάρο Γκατούζο: «αισθάνομαι σημαντικός στην ομάδα. Νιώθω άνεση και τα πάω αρκετά καλά με τον προπονητή. Ο Γκατούζο είναι όπως όταν έπαιζε. Η ένταση, που είχε ως προπονητής δεν έχει χαθεί. Όταν τελειώνει η προπόνηση είναι ο πιο ευχάριστος και φιλικός άνθρω

Προτεινόμενα Άρθρα