“Φωνάζει” για ενίσχυση στον άσο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει το “διπλό” εχθές στην Ρόδο με 72-61, όμως το πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού ήταν ευδιάκριτο για μεγάλο διάστημα του αγώνα, καθώς ο Μπορίς Νταλό, δεν έχει καταφέρει ν’ ανταποκριθεί σε ρόλο πόιντ-γκαρντ.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του φετινού ΑΡΗ, ήταν αν ο Μπορίς Νταλό θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού των “κιτρίνων”. Μετά από, σχεδόν, δύο μήνες συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, φαίνεται ότι ο Γάλλος δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί σαν πόιντ γκαρντ. Για ένα ακόμη παιχνίδι κινήθηκε στα… ρηχά, δείχνοντας εκτός ρυθμού. Αντιθέτως, η παρουσία του Φλιώνη στον άσο ήταν καταλυτική για τον ΑΡΗ, καθώς ο νεαρός γκαρντ οργάνωσε σωστά τις επιθέσεις, αξιοποίησε τους συμπαίκτες του και κατηύθυνε με ηρεμία την ομάδα.

Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη και η ομάδα πρέπει να “χτίσει” πάνω στη νίκη επί του Κολοσσού, για να έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα, πρέπει όμως να διορθώσει και τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι της. Είναι οφθαλμοφανές ότι, χρειάζεται ένας παίκτης για να οργανώνει σωστά και με ηρεμία τις επιθέσεις της ομάδας, όταν ο Φλιώνης δεν βρίσκεται στο παρκέ. Ο Μπορίς Νταλό, δεν ανταποκρίνεται σε αυτόν τον ρόλο και είναι θέμα του τεχνικού επιτελείου, να τον αξιοποιήσει με διαφορετικό τρόπο, ώστε ο παίκτης να μπορέσει ν’ αποδώσει καλύτερα και να βοηθήσει την ομάδα.

Κουβέντα για το αν θα υπάρξει προσθήκη παίκτη, θα γίνει τις προσεχείς ημέρες ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Προτεινόμενα Άρθρα