Αγγέλου: "Η δουλειά συνεχίζεται και η ομάδα μαθαίνει"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής του ΑΡΗ επαίνεσε το σταφ του και μίλησε για τα πολλά ταξίδια που έχει κάνει η ομάδα, η οποία δουλεύει και συνεχίζει να μαθαίνει

“Ήταν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό που κρατάμε είναι οι καλές αποφάσεις, στο Β΄ ημίχρονο και στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε πρώτη φορά τέτοια επιτυχία. Κατά την διάρκεια των παιχνιδιών που πέρασαν, μαζί με την κόπωση των ταξιδιών, όταν προσπαθούσαμε να παίξουμε άμυνα, δυσκολευόμασταν στην επίθεση, όταν προσπαθούσαμε να παίξουμε επίθεση, δεν είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα στην άμυνα. η εμπειρία σε ένα αθλητή είναι πάρα πολύ σημαντική, για να βρει την ισορροπία, μέσα από την πίεση για να παίρνει την σωστή απόφαση. Η σχέση σήμερα ασιστ-λαθών, επιθετικών- αμυντικών ριμπάουντ, η δημιουργία καλών σουτ, σε σχέση με κάποια παιδιά που δεν είχαν τόσο πνευματική κόπωση, έδωσαν φρεσκάδα στην ομάδα και μας έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα σε μία δύσκολη συνέχεια και σε μία κατάσταση που εμείς στο μυαλό μας την έχουμε κάνει δύσκολη, έξω από την ομάδα. Μέσα στην ομάδα η δουλειά συνεχίζεται, η ομάδα μαθαίνει και συνεχίζουμε” τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός ότι με την Κατάγια η ομάδα ξεκίνησε δυνατά και έπεσε η απόδοσή της στο τέλος, ενώ σήμερα συνέβη το αντίθετο:

“Η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην διαχείριση του προγράμματος πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη, που από τις 20/09 έχουμε κάνει 5 24ωρα ταξίδια και δεν έχει κάποιο τραυματισμό και πνευματική κόπωση. Η ομάδα, είχε να διαχειριστεί μόνο το αποτέλεσμα και τ΄ αρνητικά αποτελέσματα για την ιστορία του Συλλόγου. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους συνεργάτες μας και είναι μια ευκαιρία να δώσουμε συγχαρητήρια στο σταφ που δουλεύει. Παρά την ταλαιπωρία που ήταν εξοντωτική αυτό το πενθήμερο, είδατε και σήμερα ότι η ομάδα δεν είχε πρόβλημα ενεργειακό”.

Για την σημερινή νίκη που δίνει άλλη δυναμική εν όψει της συνέχειας:

“Στο μπάσκετ, αυτός που δουλεύει ετοιμάζεται για τον Απρίλιο. Το πρωτάθλημα έχει φίνις και ετοιμάζεσαι για το φίνις του”.

Προτεινόμενα Άρθρα