Λύγισε την Ντόρτμουντ η Ατλέτικο (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Απο 9 βαθμούς για τις 2 ομάδες

Η συντριβή που είχε γνωρίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ντόρτμουντ είχε περιπλέξει τα πράγματα όσον αφορά την προσπάθειά της να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League ωστόσο στο παιχνίδι της Μαδρίτης όχι απλά νίκησε αλλά ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως είναι το φαβορί να περάσει από αυτό τον όμιλο μαζί με τη γερμανική ομάδα, με την οποία πλέον ισοβαθμεί στους 9 βαθμούς.

Η ομάδα της Μαδρίτης νίκησε με 2-0 την Ντόρτμουντ με τον Σαούλ να ανοίγει το σκορ στο 33′ με αριστερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και να πανηγυρίζει έξαλλα στη συνέχεια.

Το παιχνίδι κυλούσε στην κόψη του ξυραφιού με την Ατλέτικο πάντως να έχει το πάνω χέρι και το 2-0 στο 80′ όταν έπειτα από μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Γκριζμάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, απλοποίησε τα πράγματα και επικύρωσε τη νίκη της ισπανικής ομάδας.

Έτσι, οι δυο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στους εννιά βαθμούς (με την Ντόρτμουντ να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία εξαιτίας του 4-0 του πρώτου ματς), στην τρίτη θέση είναι η Μπριζ με 4 βαθμούς και τελευταία είναι η Μονακό με δυο βαθμούς.

 

Συνθέσεις:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένεθ (46′ Μοντέρο), Ερνάντες, Φελίπε Λουίς, Σαούλ, Ρόδρι, Τόμας, Κορέα (81′ Βιτόλο), Γκριζμάν, Κάλινιτς (62′ Μάρτινς).

Ντόρτμουντ: Μπουέρκι, Πίστεκ, Ακάνι, Τόπρακ, Χακίμι, Ντελανέι, Βίτσελ, Σάνχο (79′ Λάρσεν), Ρόις, Πούλισιτς (59′ Γκερέιρο), Αλκασέρ (75′ Γκέτσε)

Βαθμολογία:
Ντόρτμουντ 9
Ατλέτικο Μαδρίτης 9
Μπριζ 4
Μονακό 1

 

 

 
 
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα