Φτιάχνουν κλίμα στον Απόλλωνα

από AllAboutARIS

Σε μία κίνηση που μπορεί να ερμηνευτεί ως προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ενόψει ΑΡΗ, προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα με τον ΟΦΗ, μετά έβγαλε ανακοίνωση εναντίον τους.

Σαφέστατα και η ομάδα του Απόλλωνα προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα υπέρ της και ενόψει του αγώνα με τον ΑΡΗ την επόμενη Δευτέρα, έχοντας μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα. 
Αναλυτικά σύμφωνα με το δημοσίευμα του SDNA: “O Απόλλων Σμύρνης πήρε τον πρώτο φετινό βαθμό του μετά από εννιά αγωνιστικές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (0-0), ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε μία ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία και ζητούσε από την ΚΕΔ να ορίζει ξένους διαιτητές και στα δικά του παιχνίδια. 

Τα ριπλέι βέβαια των επίμαχων φάσεων δεν δικαιώνουν τα παράπονα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, σίγουρα δε, δεν δίνουν κι αφορμή για μία τέτοιου ύφους ανακοίνωση. 

Το περίεργο ωστόσο είναι άλλο. Το γεγονός ότι μετά τη λήξη άνθρωποι του Απόλλωνα (δύο μάλιστα) έσπευσαν να συγχαρούν τη διαιτητική ομάδα και συγκεκριμένα τους Βασίλη Φωτιά, Κωνσταντίνο Καλαμπόκη, Ιορδάνη Δημητριάδη, Φώτη Φωτιάδη, όπως άλλωστε έπραξαν και οι γηπεδούχοι! 

 
Για την ιστορία, ικανοποιημένος από τη διαιτησία του αγώνα στο “Γεντί Κουλέ” έμεινε και ο παρατηρητής Νίκος Ιωσηφόγλου.

Προτεινόμενα Άρθρα