Η Μίλαν είναι ζωντανή (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αν και βρέθηκε ξανά στο χείλος του γκρεμού, η Μίλαν έδειξε ότι έχει σφυγμό και με ανατροπή γύρισε το παιχνίδι με την Σαμπντόρια (3-2), δίνοντας οξυγόνο στον Τζενάρο Γκατούζο

Αφού τα είχε δοκιμάσει όλα, είπε να ρισκάρει λίγο περισσότερο από το κανονικό μπας και δει προκοπή. Ο Γκατούζο επέλεξε φουλ επιθετική Μίλαν με 4-4-2 για πρώτη φορά, με Κουτρόνε – Ιγκουαΐν στην ίδια ενδεκάδα, όλοι μπροστά δηλαδή. Αυτό έφερε ένα ματς – ροντέο απέναντι στην Σαμπντόρια που έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη, ωστόσο δεν μπόρεσε τελικά να διαχειριστεί τα τόσα όπλα των «ροσονέρι».

Το γρήγορο γκολ του Κουτρόνε (17’), έσβησε πολύ γρήγορα αφού δύο τέρματα από Σαπονάρα (21’) και Κουαλιαρέλα (31’) έφεραν τις πρώτες πολύ σοβαρές μουρμούρες στο «Σαν Σίρο».

Το άμεσο 2-2 από τον Ιγκουαΐν (38’) έδρασε πυροσβεστικά, ωστόσο η Μίλαν δεν είχε κανένα περιθώριο για άλλη απώλεια. Την λύση έδωσε μία υπέροχη ατομική ενέργεια του Σούσο, ο οποίος με φοβερό γκολ στο 62ο λεπτό έδωσε μία τεράστια νίκη στην Μίλαν (3-2), που πλησίασε ξανά τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα