"Για εμένα ο Γιορίς είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο τεχνικός των σπιρουνιών έσπευσε μέσω αυτών να εκφράσει την στήριξη του στον Ούγκο Γιορίς

Δηλώσεις στο αγγλικό δίκτυο «Sky Sports» έκανε ο προπονητής της Τότεναμ Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ο τεχνικός των σπιρουνιών έσπευσε μέσω αυτών να εκφράσει την στήριξη του στον Ούγκο Γιορίς, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αυτός συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να είσαι καλός, άλλες φορές όχι τόσο καλός, αλλά για μένα ο Ούγκο είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου.

Αναφερόμενος στην αποβολή του στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν αλλά και στην απώλεια βαθμών, ο ίδιος τόνισε:  «Ήταν ο άνθρωπος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, αλλά δεν είναι ένοχος για το αποτέλεσμα κόντρα στους Ολλανδούς. Για μένα δεν ήταν αποβολή, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και αυτό δυσκολεύει πολύ την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ». 

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο ίδιος πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Ήταν πολύ καλός. Απλά είναι απογοητευμένος όπως όλη η ομάδα γιατί νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά ο Ούγκο είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, είναι ο αρχηγός μας και δεν έχω καμία αμφιβολία γι ‘αυτόν»

Προτεινόμενα Άρθρα