Αυτά χάνει με Βέλεθ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τους βασικούς πυλώνες των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας

Από το ξεκινημα της σεζόν δεν είναι μυστικό η επιθυμία του Πάκο Ερέρα να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Φραν Βέλεθ. Διότι έβλεπε σε αυτόν έναν παίκτη που θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στα πλάνα του. Οπως και γίνεται σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. 

Ο Ισπανός αποτελεί ένα από τα βασικά “γρανάζια” στον φετινό ΑΡΗ και στα πλάνα του προπονητή του. Το μαρτυρούν οι έξι συμμετοχές του έως τώρα -και όλες ως βασικός- μαζί με τη συνολική του παρουσία. Με πολλές καλές στιγμές αλλά και κάποια λάθη ενιότε, που και αυτά όμως είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. 

Οσο σημαντική είναι λοιπόν η παρουσία του, άλλο τόσο είναι και η απουσία του τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ενα κενό που καλείται να διαχειριστεί ο Πάκο Ερέρα, ψάχνοντας να βρει εκείνα τα στοιχεία που χάνει από τον τραυματισμό του Βέλεθ. 

Ενας ποδοσφαιριστής που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον στόπερ της ομάδας να “κουβαλάει” τη μπάλα από πίσω και να κάνει την πρώτη πάσα από τα μετόπισθεν. Γρήγορος και με ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, με τα 17 κλεψίματα που μετράει να τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της σχετικής κατηγορίας ανάμεσα στα υπόλοιπα στόπερ του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα