Το προφίλ του Πανιωνίου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ, αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον Πανιώνιο, στο περιθώριο της 3ης αγωνιστικής της Betshop Basket League και το AllAboutARIS, σκιαγραφεί  το προφίλ του σημερινού αντιπάλου.

Το φετινό ρόστερ των “κυανέρυθρων” δημιουργήθηκε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και αποτελείται από έξι Αμερικάνους παίκτες και νεαρούς σε ηλικία Έλληνες. Οι Αμερικάνοι, είναι η “δύναμη πυρός” της ομάδας της Ν. Σμύρνης ενώ καλά έχει ξεκινήσει την σεζόν και ο πρώην γκαρντ του ΑΡΗ, Νίκος Δίπλαρος.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Κρις Χουγκάζ, είναι ο Ντέβιον Μπέρι με 16,5 πόντους μ.ο. και τον ακολουθεί ο Τζέι Σινγκλέρ με 15. Οι Τζίμι Τέιλορ και Μπράντον Μπράουν, κάνουν επίσης, αρκετή δουλειά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Ο Πανιώνιος, σημειώνει 76,5 πόντους μ.ο., μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, κατεβάζει 34 ριμπάουντ και μοιράζει 18,50 ασίστ. Είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στο τρίποντο και επιδιώκει να παίζει σε γρήγορο τέμπο.  

Έχει ξεκινήσει φέτος με δύο ήττες (από Κύμη και Ήφαιστο Λήμνου) ενώ το σημερινό θα είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα