Αδίκησε τον εαυτό του (pics)

από AllAboutARIS

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ., στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League K-19.

Οι “κίτρινοι” παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και βάσει απόδοσης, άξιζαν το “τρίποντο” της νίκης, το οποίο τελικά δεν ήρθε. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να διαγράψει ακόμη καλύτερη πορεία στην συνέχεια.  

Οι ασπρόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 12΄ απείλησαν την εστία του ΑΡΗ, με τον Μπαταλάμα ν’ αποκρούσει με το πόδι. Μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου, ο ΑΡΗΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 21ο λεπτό, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους κίτρινους, με τον Τσαγκαλίδη να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες του Πασχάλη Μελισσά έγιναν απειλητικοί και στο 33΄ όταν ο Χατζηπιρπιρίδης σούταρε με δύναμη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή του Α΄ μέρους ανήκε στον ΑΡΗ. Στο 35ο λεπτό, ο Μπαγκαλιάνης έπιασε την κεφαλιά, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στ’ αποδυτήρια. 

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πασχάλη Μελισσά μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 53΄ έφτασαν μία ανάσα από το 1-0, όταν το σουτ του Τσαγκαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. 

Ο Π.Α.Ο.Κ. απάντησε στο 68΄, με τον Μπαταλάμα ν’ αποκρούει δύσκολα, καθώς η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο 77΄, μία νέα προσπάθεια των φιλοξενούμενων σταμάτησε επάνω στον Μπαταλάμα.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της αναμέτρησης, ο ΑΡΗΣ είχε την ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Μπαλικτσή, δεν βρήκε στόχο. Ο Καλίδης έκανε την ατομική προσπάθεια, έβγαλε την σέντρα για το κεφάλι του Μπαλικτσή, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας, με το 0-0, να μένει μέχρι τέλους.  

ΑΡΗΣ (Μελισσάς): Μπαταλάμας, Μουρατίδης, Μπαγκαλιάνης, Καλλίδης, Τράκας, Μπόρτσε (Αξινιάρης 51΄), Τσαγκαλίδης, Ψωματάκης, Βαβλιάκης (Μπαλικτσής 81΄), Χατζηπριπίδης Κοντοπούλης (Κανταρτζής 61΄)

Π.Α.Ο.Κ.: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Δούμτσης, Τζοβάρας, Πανίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα