ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ.: Σκοράρουν στο Β΄ ημίχρονο

από AllAboutARIS

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Π.Α.Ο.Κ. και το AllAboutARIS εστιάζει στα παραγωγικά διαστήματα των δύο ομάδων.

ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ., έχουν πετύχει ισόποσα τέρματα, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τους κίτρινους να μετρούν εννέα γκολ και τους ασπρόμαυρους δέκα (τα δύο εξ’ αυτών αυτογκόλ). Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στους χρόνους στους οποίους οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει τα τέρματά τους, παρατηρεί ότι τα περισσότερα από αυτά, έχουν σημειωθεί στο Β΄ ημίχρονο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ έχει πετύχει τα 8 από τα εννέα γκολ του στην επανάληψη, με το παραγωγικότερο σημείο του, να είναι το δεκάλεπτο από το 70΄-80΄, εκεί όπου έχει γράψει 4 γκολ (71΄, 71΄, 75΄, 78΄). Αρκετά καλό είναι και το διάστημα ανάμεσα σε 50ο και 60ο λεπτό, όπου έχει πετύχει δύο γκολ (53΄, 57΄). Τα υπόλοιπα τέρματα, έχουν σημειωθεί μετά το 85΄ (στο 87΄ και το 93΄, για την ακρίβεια).  

Από την πλευρά του ο Π.Α.Ο.Κ., έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε Α΄ ημίχρονο και άλλα τέσσερα σε Β΄. Τα δύο αυτογκόλ των αντιπάλων του, μπήκαν στο Β΄ ημίχρονο. Στο Α΄ μέρος, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει πετύχει γκολ στο 16΄, στο 29΄, στο 37΄ και στο 45+4΄. Στην επανάληψη, έχει σκοράρει στο 53΄, 59΄, 58 και 68΄

Προτεινόμενα Άρθρα