Δυσφορία στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για…μη αληθινή ομιλία Ερέρα

από AllAboutARIS

Ένα ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ έχει την δική του ιδιαίτερη σημασία. Ο Πάκο Ερέρα το ξέρει καλά και θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες του. Κάποιοι άλλοι όμως θέλουν ακριβώς το αντίθετο και "φαντάζονται" ομιλίες του προπονητή του ΑΡΗ προς τους παίκτες του και όλοι αναρωτιούνται τον σκοπό τέτοιων δημοσιευμάτων.

Σήμερα λοιπόν υπάρχει ένα δημοσίευμα στο οποίο γίνεται λόγος για ομιλία Ερέρα προς τους παίκτες του και πως ο τεχνικός του ΑΡΗ είπε ατάκες όπως “είναι ο αγώνας της ζωής σας”, και διάφορα άλλα τα οποία αντί να αποφορτίζουν τους ποδοσφαιριστές, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. 

Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπάρχει δυσφορία για το δημοσίευμα καταρχήν γιατί είναι 100% αναληθές, μιας και δεν έγινε καμία ομιλία του Ερέρα προς τους παίκτες του. Ο προπονητής του ΑΡΗ αντιλαμβάνεται ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ίσως να προκαλέσει έξτρα πίεση στους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλει να τους επιβαρύνει και αυτός, προσπαθώντας μέσα από την προπόνηση να τους διώξει οποιαδήποτε πίεση. 

Είναι να απορεί κανείς με τον σκοπό τέτοιων δημοσιευμάτων, που παρουσιάζουν τον αγώνα της Κυριακής ως τον… υπέρ πάντων αγώνα για τον ΑΡΗ, δίνοντας χαρακτήρα αναμέτρησης “ζωής ή θανάτου”, την στιγμή που υπάρχει ακόμα ένα… ολόκληρο πρωτάθλημα. Μήπως προσπαθούν να πιέσουν τους “κιτρινόμαυρούς” παραπάνω απ’ ότι πρέπει; 

Γεγονός είναι ότι στην ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένοι με το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο είναι 100% αναληθές, μιας και ποτέ δεν υπήρχε ομιλία Ερέρα. Eίναι διαφορετικό να λέει κάποια πράγματα ο προπονητής και να μεταφέρονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και είναι διαφορετικό να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΙΛΙΑ προς τους παίκτες (που σήμερα ρωτούσαν ο ενας τον άλλον πότε μας μίλησε ρε παιδιά ο Ερέρα;) και να μεταφέρονται υποτιθέμενες κουβέντες που μάλιστα γίνονται σημαία από τον συμπολίτη ως τόνωση του ‘Εγώ” του…

Προτεινόμενα Άρθρα