"Ζωντανή" στο 92ο η Ιταλία (vid)

από AllAboutARIS

Η Ιταλία έπαιξε μπάλα, έχασε τα άχαστα, είχε δύο δοκάρια και χρειάστηκε το 92′ για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πολωνία (0-1), η οποία την κρατά στο League A του Nations League.

Ο αγώνας στο Χορζόβ ήταν… επιβίωσης για τις δύο ομάδες για το ποια θα υποβιβαστεί στο League B και όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι η Πολωνία. Αυτό γιατί με γκολ στο φινάλε, η Ιταλία πήρε την πρώτη της νίκη σε επίσημο τουρνουά ύστερα από έναν χρόνο [9 Οκτωβρίου 2017 με Αλβανία] και ύστερα από τρία παιχνίδια έφτασε τους 4 βαθμούς και είναι στο +3 από τους Πολωνούς, που στάθηκαν όρθιοι χάρη στον Σέζνι αλλά στο φινάλε πλήρωσαν ότι δέχθηκαν δεκάδες τελικές από τους Azzurri. Στην κορυφή του Group βρίσκεται πάντα η Πορτογαλία με 6 βαθμούς ύστερα από δύο αγώνες.

Περισσότερα σε λίγο…

Πολωνία (Γέρζι Μπρζέτσεκ): Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Ρέκα (88′ Γεντρέιτσικ), Γκοράλσκι, Σιμάνσκι (46′ Γκροζίτσκι), Λινέτι (46′ Μπλαζικόβσκι), Ζιενλίνσκι, Λεβαντόβσκι, Μίλικ.

 
Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντσι (84′ Πιτσίνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι, Ζορζίνιο, Βεράτι, Μπαρέλα, Μπερναρντέσκι (81′ Λαζάνια), Κιέζα, Ινσίνιε.

Α’ Κατηγορία

3ος όμιλος

Πολωνία – Ιταλία 0-1

1. Πορτογαλία    6 (4-2)*
2. Ιταλία                 4 (2-2)
3. Πολωνία           1 (3-5)

*Με ματς λιγότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα