"Απίστευτος διάλογος μεταξύ Κλοπ -Σάρι"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μια εθνική ομάδα αποτελούμενη από πυροσβέστες, αστυνομικούς, τελωνειακούς και δημοσίους υπαλλήλους ταπείνωσε την Αρμενία κατακτώντας την πρώτη νίκη στη σύντομη ιστορία της

Το Γιβραλτάρ έπειτα από 22 ήττες σε ισάριθμα ματς και με παθητικό 107 γκολ κατάφερε να ορθώσει το ανάστημα του επικρατώντας εκτός έδρας της Αρμενίας με 1-0.

Ιστορική νίκη από κάθε άποψη για την ομάδα του… «βράχου» με τον Τζόσεφ Τσιπολίνα να σκοράρει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 50΄.

«Νιώθω περήφανος για την πρώτη νίκη μας σε αυτό το επίπεδο. Την αφιερώνω στους τωρινούς, αλλά και τους παλαιούς διεθνείς μας. Ελπίζω παιδιά να σα κάναμε περήφανους», έγραψε χαρακτηριστικό ο 37χρονος φορ της ομάδας, Λι Κασκιάρο, ενώ περιχαρής ήταν και ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Χούλιο Ρίμπας.

 
 
«Αυτή η νίκη είναι μία ιστορική στιγμή για το Γιβραλτάρ. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες μου, για την δουλειά και την προσπάθειά που έχουν καταβάλει. Τώρα μας περιμένει σκληρή δουλειά για το ματς της Τρίτης κόντρα στο Λιχτενστάιν».

Προτεινόμενα Άρθρα