Αντί για Πασκουάλ και Καλάθη, αποβλήθηκε ο Αγγέλου (vid)

από AllAboutARIS

Ένταση δημιουργήθηκε στα 2:43 πριν το τέλος της Α΄ περιόδου, με συνέπεια ν’ αποβληθούν ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Τσάβι Πασκουάλ ενώ κανονικά θα έπρεπε ν’ αποβληθεί ο Νικ Καλάθης και ο κόουτς του Παναθηναϊκού, όπως φαίνεται και στο επίμαχο βίντεο.

Στα 2:43 πριν την ολοκλήρωση του Α΄ δεκαλέπτου, ο Καλάθης έκανε ένα φάουλ στον Βεργίνη, με τους διαιτητές του αγώνα να το καταλογίζουν με αρκετή καθυστέρηση. Στην συνέχεια ο γκαρντ του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε έντονα και είδε την τεχνική ποινή. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, μετά την τεχνική ποινή που δέχτηκε, έπρεπε να δει και δεύτερο “Τ”, καθώς αντέδρασε και σε αυτή την απόφαση των ρέφερι. Σε δεύτερο χρόνο, εντύπωση προκαλεί η ενέργεια του δεύτερου διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Μαγκλογιάννη, ο οποίος αντέδρασε σαν άνθρωπος του Παναθηναϊκού και έσπευσε να ηρεμήσει τον Καλάθη. Επιπλέον, απαράδεκτη και προκλητική είναι η συμπεριφορά του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος κατευθύνεται προς του μέρος του κόουτς Αγγέλου, και κουνόντας το δάχτυλο του φωνάζει κάτι (πολύ πιθανόν να τον έβρισε κιόλας).

Και ενώ απ’ όλο αυτό το περιστατικό έπρεπε ν’ αποβληθούν οι Καλάθης και Πασκουάλ για την συμπεριφορά τους, οι διαιτητές της αναμέτρησης, απέβαλλαν τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Τσάβι Πασκουάλ, αφήνοντας στο παιχνίδι τον Καλάθη. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο…

Προτεινόμενα Άρθρα