Νέα αυτοκτονία της Μίλαν

από Γιώργος Γκάτος

Δεν υπάρχει γιατρικό ούτε και φέτος για την Μίλαν, που μετά από 6 αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη και βρίσκεται στην 14η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κι αφού κατάφερε και δεν κέρδισε ούτε κι αυτό το ματς απέναντι στην Έμπολι είναι άγνωστο, ποιο ματς μπορεί να πάρει.

Οι “ροσονέρι” που αγωνίστηκαν δίχως τον τραυματία Ιγκουαΐν σε έναν απόλυτο μονόλογο απέναντι στην Έμπολι κατάφεραν και δώρισαν τον βαθμό, χάρη σε ένα εγκληματικό λάθος του Ρομανιόλι, ο οποίος μόνο πούλησε την μπάλα εντός περιοχής με μία απίθανη στραβοκλωτσιά, αλλά έκανε και πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-1 (71’ Καπούτο) από μία Έμπολι που είχε μόλις μία τελική στην αναμέτρηση μέχρι εκείνο το σημείο!

Ένα τούβλο του Μπίλια είχε ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς για την ομάδα του Γκατούζο (10’, 0-1) κι από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Πιέτρο Τερατσιάνο.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας με εκπληκτικές επεμβάσεις σε όλη την διάρκεια του ματς (η Μίλαν είχε 23 τελικές) κράτησε μόνος του τον βαθμό για την Έμπολι σε ένα απίστευτο παιχνίδι, που έδειξε για μία ακόμα φορά ότι η ομάδα του Γκατούζο είναι βαριά άρρωστη και με τεράστιο πρόβλημα ψυχολογίας / αυτοπεποίθησης.

Προτεινόμενα Άρθρα