Διδακτικό το Δ΄ δεκάλεπτο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Νίζνι με 65-63, μια διαφορά που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αν η ομάδα δεν έχανε τον ρυθμό της στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι “κίτρινοι”, έπαιξαν με πολλή ενέργεια και αποφασιστικότητα εχθές κόντρα στη Νίζνι και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παρκέ. Για τρία δεκάλεπτα, οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και προηγούνταν με διψήφια διαφορά στο σκορ, όμως στην τελευταία περίοδο, ορισμένα λάθη σε άμυνα κι επίθεση, έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στο ματς.

Στο Δ΄ δεκάλεπτο, ο ΑΡΗΣ δέχτηκε 23 πόντους, έναν παραπάνω, απ’ ότι δέχτηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Η άμυνα των “κιτρίνων”, όταν ο καλύτερος παίκτης της Νίζνι, ο Κέντρικ Πέρι, βρήκε ρυθμό, δεν μπόρεσε να τον περιορίσει, με τον Αμερικάνο να σημειώνει 11 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΑΡΗΣ πρέπει να διδαχτεί, πρέπει να επισημάνει τα λάθη του και να τ’ αποφύγει στον επαναληπτικό της Παρασκευής, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση.

Προτεινόμενα Άρθρα