Aγουέρο: "Ο Γκουαρντιόλα ήταν ένας απ’τους κύριους λόγους που ανανέωσα"

από AllAboutARIS

Ο Σέρχιο Αγουέρο έπλεξε το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας πως η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Στην αρχή ο Αργεντινός επιθετικός δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του Γκουαρντιόλα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να είναι παραγκωνισμένος και να κυκλοφορούν σενάρια μέχρι και για πιθανή αποχώρησή του. Η συνέχεια όμως ήταν τελείως διαφορετική, ο Αγουέρο βρήκε ξανά τον παλιό, καλό εαυτό του και πλέον οι σχέσεις του με τον προπονητή του είναι εξαιρετικές, γεγονός που το μαρτυρά και η ειδική μνεία που έκανε για αυτόν στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “πολίτες”.

“Μπορώ να πω ότι έχω μάθει πολλά, ειδικά από την στιγμή που τον γνώρισα καλύτερα. Είναι προφανές ότι στην αρχή δεν γνωρίζαμε καλά ο ένας τον άλλο. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να δουλέψει με τον Πεπ γιατί θα είχε να μάθει πολλά πράγματα”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 30χρονος φορ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία των “πολιτών” ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας μέχρι το 2021.

Προτεινόμενα Άρθρα