Επόμενη "στάση" Γιάννενα για το… καρέ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στόχος η τέταρτη συνεχόμενη νίκη και το μηδέν στην άμυνα για την ομάδα του Πάκο Ερέρα

Στα Γιάννενα δοκιμάζεται απόψε ο ΑΡΗΣ με αντίπαλο τον ΠΑΣ στις 20:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2), για την 4η αγωνιστική της Super League.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, η ομάδα του Πάκο Ερέρα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα των Ηπειρωτών. Το πρώτο από τα τρία απαιτητικά παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει σε διάστημα οκτών ημερών και ίσως οι πρώτες σοβαρές εξετάσεις της μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στοχεύοντας φυσικά στη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πνευματική διαχείριση του Ερέρα 

Η μεσοβδόμαδη κλήρωση του Κυπέλλου λίγο έλειψε να… αποσυντονίσει την ομάδα, κάτι που ο Πάκο Ερέρα προσπάθησε να περιορίσει. Ο Ισπανός κλήθηκε να διαχειριστεί και την πνευματική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας σε όλους ότι πρέπει να ξεχάσουν το ματς της Τούμπας και να επικεντρωθούν σε εκείνο των “Ζωσιμάδων”.

Κερδίζουν και τους εμπιστεύεται.

Η ώρα του ροτέισον μπορεί να πλησιάζει λόγω φόρτου αγώνων μέσα στις επόμενες. Εκτός απροόπτου όμως, δεν θα είναι όμως κόντρα στον ΠΑΣ αφού ο Πάκο Ερέρα θα διατηρήσει εκτός απροόπτου το σχήμα των πρώτων αγωνιστικών που έχει φέρει την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο Μενέντεθ θα διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας απόντος του τραυματία Βαλεριάνου, με τον Τζανακάκη στο δεξί και τους Βέλεθ-Δεληζήση στα στόπερ μπροστά από τον φορμαρισμένο Κουέστα. Ο Μπάσα με τον Ματίγια θα είναι πάλι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί θα είναι η τριάδα πίσω από τον Γιουνές σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Γκάμα, Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Σόουζα, Ντιγκίνι, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Μαρτίνες, Σιώπης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Χωρίς Κάστρο ο ΠΑΣ, στους… απάτητους “Ζωσιμάδες”

Το παιχνίδι με τον ΑΡΗ θα είναι το πρώτο για τον ΠΑΣ Γιάννινα φέτος στο γήπεδο του, στο οποίο μάλιστα δεν έχει προλάβει να προπονηθεί ακόμα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, παιχνίδι στο οποίο αποβλήθηκε ο Κάστρο και έτσι θα απουσιάσει από τη μεσαία γραμμή των Ηπειρωτών. Σιόντης και Λίλα είναι οι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Κολομβιανό μέσο, χωρίς αυτή η απουσία να διαφοροποιεί το 3-5-2 του τεχνικού των Ηπειρωτών.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Ευαγγέλου, Αθανασιάδης, Βιντάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κριζμάν, Τσικάρσκι, Μπαπτίστ.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2018-19

ΑΡΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 19:15

ΓΗΠΕΔΟ: “ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Ευάγγελος Γρατσάνης (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

ΒΟΗΘΟΙ: Θανάσης Κολοσιώνης (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αγγελος Ευγγέλου (ΑΘΗΝΩΝ)

Προτεινόμενα Άρθρα