Χωρίς ρυθμό, ξανά, στο Α΄ ημίχρονο

από AllAboutARIS

Στο χθεσινό φιλικό με τον Ήφαιστο Λήμνου, όπως και στα δύο προηγούμενα με την Μπουγιούκσεχιρ και τον Ιωνικό Νίκαιας, ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο Α΄ ημίχρονο.

Στην χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, καμία ομάδα δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, για να παίζει σε ένα συγκεκριμένο τέμπο, από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΡΗ, ο οποίος αργεί να βρει τα πατήματά του στο Α΄ ημίχρονο, κάτι που αποδείχθηκε και εχθές κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, παρατηρήθηκε και στα δύο προηγούμενα φιλικά με Μπουγιούκσεχιρ και Ιωνικό Νίκαιας.

Οι “κίτρινοι”, στο χθεσινό φιλικό με τον Ήφαιστο, δεν κατάφεραν να βρούνε ρυθμό στο ξεκίνημα, είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας  και αναγκάστηκαν να κυνηγάνε στο σκορ.

Το τεχνικό επιτελείο, έχει πλέον στα χέρια του ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής από τα φιλικά, έχει εντοπίσει τις δυσλειτουργίες της ομάδας και που αυτή χρειάζεται βελτίωση και έχει τρεις μέρες μπροστά του, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Ντιναμό, η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη.

Προτεινόμενα Άρθρα