Τον επηρέασε η νευρικότητα

από AllAboutARIS

Στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας τους με τον Ήφαιστο Λήμνου, οι παίκτες του ΑΡΗ ήταν πολύ νευρικοί, με συνέπεια να μην μπορούν να βρούνε ρυθμό, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Οι κίτρινοι δεν μπήκαν καλά στο χθεσινό φιλικό και όσο έβλεπαν ότι δεν τους βγαίνουν τα σχέδιά τους στην επίθεση, τόσο μεγάλωνε ο εκνευρισμός τους. Ο Ήφαιστος εκμεταλλεύτηκε αυτή την συνθήκη και παίζοντας πολύ σκληρά στην άμυνα, δεν επέτρεψε στους παίκτες του Αγγέλου να βρούνε, αρχικά, ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι τους και σε δεύτερο χρόνο ρυθμό στην επίθεση.

Από τέτοιες καταστάσεις, θα περάσει η ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν και είναι αναγκαίο άπαντες να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να έχουν καθαρό μυαλό, για να μπορούν να διακρίνουν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να “χτυπάνε” σε αυτές. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που έκανε ο ΑΡΗΣ στην χθεσινή 4η περίοδο, εκεί όπου ανέβασε την απόδοσή του στην άμυνα, άπλωσε την πίεσή του στα 4/4 του γηπέδου, υποχρέωσε τον αντίπαλο σε λάθη και βρήκε εύκολο σκορ σε καταστάσεις αιφνιδιασμού.

Προτεινόμενα Άρθρα