Η Ντιναμό δήλωσε το ρόστερ της στο BCL

από AllAboutARIS

Η Ντιναμό Τιφλίδας δήλωσε το ρόστερ της στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL κι έτσι γνωστοποιήθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ομάδα από την Γεωργία, κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις μεταγραφικές της κινήσεις και γενικότερα άφησε να διαρρεύσουν πολύ λίγες πληροφορίες που αφορούν το ρόστερ της. Την προσεχή Πέμπτη όμως, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο BCL κόντρα στον ΑΡΗ και δήλωσε το ρόστερ της, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Μέσα στις μεταγραφές που έκανε η ομάδα από την Γεωργία, βρίσκονται δύο παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Λαμόντ Μακ, ο οποίος για μια διετία (2009-11) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, αλλά και για τον Ρέτζερ Ντόουελ, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας τη σεζόν 2016-17. Ο τρίτος Αμερικανός που απέκτησε είναι ο φόργουορντ/σέντερ Τζάλεν ΜακΓκόκι.

Είναι δεδομένο επίσης ότι η Ντινάμο Τιφλίδας –στους αγώνες με τον ΑΡΗ– θα έχει στη διάθεσή της και τρεις διεθνείς. Πρόκειται για τους Μιχαίλ Μπερισβίλι, Μεράμπ Μποκολισβίλι, Μιχαίλ Τσοτσούα.

Προτεινόμενα Άρθρα