"Τεσσάρα" της Κ-17, στην Α.Ε.Λ.

από AllAboutARIS

Με το εμφατικό 4-1, πέρασε από την έδρα της Α.Ε.Λ. η Κ-17 του ΑΡΗ, αναμέτρηση που έγινε εχθές, Σάββατο, για την 2η αγωνιστική της Super League K-17.

Τα παιδιά του ΑΡΗ, άφησαν πίσω τους τη ήττα της πρεμιέρας και με μία πληθωρική εμφάνιση, πήραν το πρώτο τους “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 31’ οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Ίννο στο Ζησόπουλο,  ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 38’ ο Ίννος με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2, ενώ η ΑΕΛ κατάφερε και απάντησε στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Ζοτάι να μειώνει με σουτ σε 1-2.

Στο 53’ ο Κατσουλίδης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-3 και στο 58’ ο Σάιμπερτ με σουτ-βολίδα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Νικολακούλης, Χατζής (70’ Μαγιάκος), Παρασχόπουλος, Τέλιος, Γώγος, Αετόπουλος (55’ Ριζούλης), Μπουζούκης, Μιλτιάδης (75’ Μαχούχα), Δρόσος (60’ Χουλιαρόπουλος), Κορτσάρι (46’ Σταύρος), Ζοτάι.

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Παρίδης, Μαρμαρίδης (85’ Τσαπακίδης), Τσιάτρης, Κατσουλίδης, Τσαπικούδης, Πάγκος, Σάιμπερτ (82’ Βολονάκης), Ίννος (73’ Σιούτας), Ζησόπουλος, Καλαϊτζίδης (75’ Σάλιαρης), Γραμένος (65’ Δασκαλάκης).

Προτεινόμενα Άρθρα