Η στατιστική σύγκριση του ΑΡΗΣ-Λεβαδειακός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ, υποδέχεται αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Λεβαδειακό, στο περιθώριο της 3ης αγωνιστικής της Super League και το AllAboutARIS, κάνει την στατιστική σύγκριση των δύο ομάδων.

Ο ΑΡΗΣ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Κόντρα σε Λαμία και Α.Ε.Λ., οι κίτρινοι βρήκαν πέντε φορές δίχτυα, συνολικά, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους. από την πλευρά του ο Λεβαδειακός, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό με 1-0 και την επόμενη αγωνιστική, κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την στατιστική προκύπτει ότι, οι κίτρινοι είναι πολύ πιο εύστοχοι από τον Λεβαδειακό, καθώς σκοράρουν ένα γκολ, ανά 3,6 τελικές προσπάθειες, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που σκοράρουν ένα γκολ, ανά 14 τελικές. Ο ΑΡΗΣ έχει καλύτερη δημιουργία με 2 ασίστ μ.ο. ενώ ο Λεβαδειακός έχει 0,5 ασίστ. Καλύτερος σε κυκλοφορία είναι ο ΑΡΗΣ με 48,5 εύστοχες πάσες μ.ο., έναντι 37 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κάνει λιγότερα λάθη από τον ΑΡΗ (23,5-39,5), αλλά έχει περισσότερα φάουλ σε κάθε παιχνίδι (19-17), έχοντας δεχτεί μάλιστα και μία κόκκινη.

Προτεινόμενα Άρθρα