Σωματική και (κυρίως) πνευματική ετοιμότητα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ, με το παιχνίδι σήμερα κόντρα στο Ήφαιστο Λήμνου (17:30), κλείνει τον κύκλο των φιλικών της προετοιμασίας του και θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, στο τελευταίο του τεστ, πριν την εκκίνηση των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Στο προηγούμενο φιλικό (με την Μπουγιούκσεχιρ), ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε τονίσει πως οι παίκτες του δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα πνευματικά για να παίξουν, με συνέπεια να έχουν λάθος αντιδράσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο σημερινό ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, ο κόουτς του ΑΡΗ θέλει να τσεκάρει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του και σωματικά και πνευματικά. Οι παίκτες του ΑΡΗ, είχαν δύο μέρες για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για το παιχνίδι και ο κόουτς Αγγέλου, θέλει να δει πως θ’ αντιδράσουν οι αθλητές του, σε αυτήν την γρήγορη μετάβαση από αγώνα σε αγώνα.

Είναι δεδομένο ότι, ο κόουτς των “κιτρίνων” περιμένει σήμερα από τους παίκτες του να παρουσιαστούν πιο συνεπείς στο παρκέ, προκειμένου να έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους και να εκτελέσουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό το αγωνιστικό πλάνο.

Προτεινόμενα Άρθρα