Αθλητικός εισαγγελέας υπάρχει; (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

O Αθλητικός εισαγγελέας θα δει το βίντεο ή δεν εχει…youtube;

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ… Πασχαλάκης «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να γυρίζει προς το μέρος του κόσμου των γηπεδούχων, κάνοντας απαράδεκτες χειρονομίες, αλλά και φωνάζοντας «σας γαμ… τώρα»! Μάλιστα επανέλαβε αρκετές φορές τις χειρονομίες, πανηγυρίζοντας προκλητικά.

Οι κινήσεις του έγιναν άμεσα αντιληπτές από οπαδούς, παίκτες, αλλά και παράγοντες του ΟΦΗ, με το Γεντί Κουλέ να παίρνει φωτιά και τον Πασχαλάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο, ως ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, παρότι ενημερώθηκε από τον 4Ο για ό,τι έκανε ο Πασχαλάκης, αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει, ούτε καν με κίτρινη κάρτα, αν και όσα έκανε επισύρουν άμεση αποβολή.

Αμέσως μόλις το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε η ένταση έγινε ακόμη μεγαλύτερη, καθώς οι παράγοντες του ΟΦΗ μπήκαν στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, δείχνοντάς του με χαρακτηριστικές κινήσεις τι έκανε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Ενώ ο Πασχαλάκης μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από άνδρες της ασφαλείας του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια.

Προτεινόμενα Άρθρα