Ο λόγος που η Γιουνάιτεντ δεν πουλάει τον Μαρσιάλ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Συνολικά η μεταγραφή του Μαρσιάλ κόστισε μέχρι σήμερα 50 εκατ. και άλλα 30 ως μπόνους

O Αντονί Μαρσιάλ δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του, αυτή την περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χρησιμοποιήσει μόλις 60 λεπτά τον ποδοσφαιριστή, στις αναμετρήσεις της Premier League που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.Από την άλλη όμως, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της «Sun», στο Μάντσεστερ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή με ποσό λιγότερο των 100 εκατ. ευρώ. Αυτό συμβαίνει καθώς η Μονακό έχει ποσοστό μεταπώλησης που κυμαίνεται στο 50%. 

Συνολικά η μεταγραφή του Μαρσιάλ κόστισε μέχρι σήμερα 50 εκατ. και άλλα 30 ως μπόνους. 

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, για να έχει ένα κέρδος γύρω στα 30 εκατ. η Μάντσεστερ θα πρέπει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον 100 εκατ.

Ο Μαρσιάλ δεν είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλει να φύγει, με τις Τσέλσι, Τότεναμ και Ίντερ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός, αν δεν καταφέρει να προσφέρει, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Αντονί Μαρσιάλ με την Γιουνάιτεντ λήγει το 2020.

Προτεινόμενα Άρθρα