"Ολα τα λεφτά ο Σιώπης – Θα φτάσει ψηλά ο ΑΡΗΣ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα σκιαγράφει το προφίλ του 24χρονου μέσου

Ο ΑΡΗΣ είχε ένα αρκετά δραστήριο καλοκαίρι μεταγραφικά. Με κινήσεις που έπιασαν διψήφιο αριθμό και κάποιες εκ των οποίων ήταν αρκετά ηχηρές. Οπως αυτή δηλαδή του Μανώλη Σιώπη. 

Ο 24χρονος μέσος ήταν από τα ονόματα που έκαναν αίσθηση με τον ερχομό του στον ΑΡΗ. Ενας ποδοσφαιριστής σε πολύ παραγωγική ηλικία και για τον οποίο όλοι έχουν να πουν κάτι καλό. Οπως ο Βλάντα Μιλόγεβιτς. 

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα συνεργάστηκε με τον Σιώπη στον Πανιώνιο τη σεζόμ 2016-17 και μιλάει με τα καλύτερα λόγα τον διεθνή χαφ στο AllAboutARIS, αφού πρώτα έπραξε το ίδιο για τους “κιτρινόμαυρους”.

“Βλέπω ότι τα πάτε πολύ καλά φέτος με την προσπάθεια του κ. Καρυπίδη. Είναι μία ομάδα που θα φτάσει ψηλά. Το θέμα είναι και η διάρκεια βέβαια…”, είπε ο Σέρβος προπονητής, σκιαγραφόντας εν συνεχεία το προφίλ του Σιώπη. 

“Ο ΑΡΗΣ πήρε έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Δούλεψα μαζί του για έναν χρόνο στον Πανιώνιο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες. Κάθε προπονητής θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστής όπως ο Σιώπης. Είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον ΑΡΗ” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιλόγεβιτς, για να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Μιλάμε για έναν καθαρό κόφτη. Πολύ τρέξιμο και εξίσου πολύ ενέργεια. Ξέρει μπάλα και… ξεσηκώνει τον κόσμο με τις κινήσεις και το πάθος του. Αυτά που κάνει στο ματς, την ίδια εικόνα παρουσιάζει και στην προπόνηση. Δίνει πάντα το 100%

Είναι ο ορισμός του επαγγελματία. Πολύ καλό παιδί. Νικητής. Παίκτης-κλειδί για την ομάδα του και μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής. Μπορεί να βοηθήσει στα αποδυτήρια. Είναι όλα τα λεφτά!”.

Προτεινόμενα Άρθρα