Ανέτοιμος…

από AllAboutARIS

Στην πρεμιέρα της Super League Κ-17, ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε ανέτοιμος και γνώρισε βαριά ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ., με σκορ 5-0.  

Πολύ δρόμο έχει να διανύσει η Κ-17 του ΑΡΗ, μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Οι “κίτρινοι”, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της Super League Κ-17 από τον Π.Α.Ο.Κ., με σκορ 5-0, προβληματίζοντας με την εικόνα που παρουσίασαν.

Στο 26ο λεπτό, ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σάιμπερτ που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στο 45΄, ο Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι και πήρε το προβάδισα. Στις καθυστερήσεις του Α΄ μέρους, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς στο 48ο λεπτό, ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε και σε τρίτο γκολ. Με την ψυχολογία στο ναδίρ και χωρίς καθόλου συγκέντρωση, οι παίκτες του ΑΡΗ, σημείωσαν και αυτογκόλ στο 55΄. Το τελικό 0-5, διαμορφώθηκε στο 65ο λεπτό. 

Για τον ΑΡΗ έπαιξαν οι: Παρίσης, Μαρμαρίδης, Τσαπακίδης (Βολανάκης 84΄), Κατσουλίδης, Τσαπικούνης, Πάγκος (Παπαϊωάννου 90΄), Σάιμπερτ, Ίννος (Παπούκος 57΄), Ζησόπουλος (Μπάμπκος 68΄), Καλαϊτζής, Δασκαλάκης (Γραμμέας 53΄).

Προτεινόμενα Άρθρα